kuba251 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Cześć wszystkim forumowiczom Od paru lat pracuję w online marketingu(min. obsługa e-commerce, Podyplomówki z reklamy płatne, seo), jednak w mojej firmie dużo łatwiej dostać awans mając wykształcenie wyższe(choć nie wiem czemu), dlatego chciałbym pójść na studia (niestacjonarne), znalazłem ofertę WSB w poznan.studia.net, i interesują mnie dwie ścieżki: Informatyka: specjalność e-commerce lub Podyplomówki z marketingu i sprzedaż: specjalność e-marketing, Patrząc w sylabus można stwierdzić że oba kierunki mają swoje wady i zalety, zastanawiam się która ścieżka będzie lepsza w moim przypadku ? Prosiłbym was o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Idź na informatykę, zawsze później możesz się przebranżowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba251 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Dzięki za szybką odpowiedź, od znajomych słyszałem też o UEP, że mają dobrą renomę natomiast nie wiem jaka jest sytuacja z WSB, co o tym sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 WSB to uczelnia prywatna. Każdy wie jakie jest u nas do nich podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...