jarkot99 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Cześć wszystkim forumowiczom, jestem studentem 1 roku poszedłem na studia zgodnie z moimi zainteresowaniem na Podyplomówki z marketingu i pr, na stronie kierunku był on przestawiany jako "praktyczny", orowadzony przez doświadczonych praktyków, gdzie nabędziemy konkretne umiejętności pomocne w naszej przyszłej karierze, jak się domyślacie Podyplomówki z reklamy reklamą a życie życiem, Dużo suchej teorii która często jest już nieaktualna, nie chce zmarnować tych 3 lat życia, dlatego zapytam: czy dobrym pomysłem będzie samodzielna nauka np. reklam na facebooku, prowadzenia social media(nawet wymyślonych), znalezienie stażu w firmie i przejście na studia zaoczne? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Tak, dobrze jest robic cos poza studiuami. Kazde doswiadczenie jest cenne. Widac Podyplomówki z marketingu na uczelni dobrze dziala skoro dales sie nabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...