Charlotte Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam serdecznie, Jestem aktualnie w 2 liceum o kierunku artystyczno-pedagogicznym. We wrześniu rozpoczęłam rozszerzać przedmioty takie jak polski, angielski oraz biologia. Chciałabym nakreślić sobie drogę/ cel na przyszłość. Tak jak napisałam w tytule tego tematu zależy mi na wyborze studiów, następnie pracy z dobrymi zarobkami. Jeśli ktoś chciałby napisać jakąś radę to zachęcam do wypowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Mysle, ze cale forum jest swietna rada na przyszlosc. Tematow na forum o zarobkach, pracy jest bardzo duzo. Mam nadzieje, ze spelnia one Twoje oczekiwania. Polecam Ci tez portal www.studia.pl Znajdziesz tam wiele artykukow na temat zarobkow, czy losow absolwentow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermitteksciarz Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nie kieruj się tylko wyłącznie wyznacznikiem kasa i praca. Na pewno masz jakieś hobby i zainteresowania. Studia to przede wszystkim zgłębianie wiedzy. Pomyśl co sprawia ci radość i w czym jesteś dobra. Wtedy poznasz kierunek studiów. Często się mówi, że trzeba myśleć o pracy i zarobkach po studiach. Tak myślą ludzie przeciętni. Tacy, którzy nie są w stanie się wyróżnić z tłumu. Jeżeli wybierzesz kierunek studiów, który będzie Ciebie ciekawił to siłą rzeczy będziesz się wyróżniać. Będzie wiadomo, że jesteś dobra i kochasz to co robisz. Praca wtedy sama Cię znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...