masseur Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Cześć. Kilka miesięcy temu złożyłem podanie o powtarzanie roku. Jednak w międzyczasie uznałem, że jednak nie będę powtarzał. Przyszedł list z pozytywnym rozpatrzeniem mojego podania i informacją, że mam dokonać wpłaty za powtarzanie przedmiotów. Wpłaty oczywiście nie dokonałem, list wyrzuciłem do śmietnika. Teraz przyszło wezwanie do zapłaty. Mam wpłacić wyznaczoną należność, bo inaczej sąd. Przyznam, że nie wiedziałem, że muszę oficjalnie wypisywać się ze studiów. Myślałem, że jak po prostu nie będę chodził, to mnie wykreślą i nie będę nic płacił. Nie byłem na żadnych zajęciach w tym roku, nie korzystałem z żadnych serwisów. Da się coś tutaj wywalczyć, czy nie ma szans i muszę to wpłacić? Kierunek: Informatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 To juz zalezy od uczelni. Zle zrobiles ze nie zrezygnowales ze studiow ale nauka dojrzalosci troche kosztuje. Juz wiesz ze nie zostawia sie nie pozalatwianych spraw. Napisz pismo z prosba o anulacje i wyjasnij sytuacje. Moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masseur Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jasne. Zabolało, ale przynajmniej czegoś się nauczę. Napiszę pismo. Teoretycznie nie byłem na żadnych zajęciach, ani nie korzystałem z żadnych dostępów, portali itp. Może udałoby się jakoś po tym zweryfikować. Brak obecności na zajęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Teoretycznie jak kupujesz netflix to tez nikogo nie obchodzi czy korzystasz czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...