Wiktoria.K02 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Hejka! Jestem maturzystką i w przyszłym roku wybieram się na studia do Rzeszowa. Chciałabym studiować finanse i rachunkowość lub ekonomię. Mam pytanie, jak wyglądają takie studia zaocznie? Czy jest ciężko ogarnąć matematykę? Proszę o wasze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 O tym kierunku jest bardzo duzo tematow na forum. Poczytaj i zadaj konkretne pytania bo dla kazdego beda one inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licealista Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Na ekonomii lub FiR występuję studiuj matmę, ale z tego co wiem każda osoba trochę ogarnięta bez problemu poradzi sobie na matmie, to nie są studia techniczne. Jeżeli chodzi o studia zaoczne - zajęcia odbywaja się podczas zjazdów(soboty, niedziele, piątkowe popołudnia) co ok.2 tygodnie. Jeżeli włożysz odrobinę wysiłku na 100% dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula88 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Podpinam się pod pytanie Ja akurat chcę studiować Finanse i rachunkowość podyplomowo, jak z tym w Rzeszowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...