Dulibanka Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja ostatno zaniemogłam - złamałam nogę. No i pojawił się problem, mieszkam sama, sama robie zakupy itd. O ile z rachunkami nie mam problemu bo mam konto internetowe, to kosmetyki stały sie problemem. Na razie próbnie zamowilam ten krem na zmarszczki w Rossnecie. No i czekam. Ciekawa jestem gdzie Wy kupujecie takie rzeczy? Możecie podzielicie sie jakimis opiniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klamerka Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja często kupuje w rossmanie,ale zdarza mi się kupować w aptece, lub kupuje kosmetyki organiczne. Mają bardzo piękny zapach i szkodzą mniej niż te z dodatkiem parabenu i silikonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Zawadzka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Z racji tego, że ja stosuję tylko kosmetyki ekologiczne, kupuję je w sklepie ekodladomu.pl. Jeśli ktoś używa ten rodzaj kosmetyków to gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W stacjonarnych drogeriach, mniejsza szansa, że trafisz na podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja najczęściej w drogeriach po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niludek Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 ja kupuje na allegro, tanio i duży wybór i z domu nie trzeba wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio13lek Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Sa tez apteki internetowe, czy e-sklepy jak Yves Rocher (pytałaś o kosmetyki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yooonie Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja zwykle kupuję na allegro lub w drogeriach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Kosmetyki do pielęgnacji kupuję w drogeriach albo aptekach (internetowych albo stacjonarnych), a kosmetyki do makijażu na allegro - jest zdecydowanie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Dziuma Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Drogeria Rosmann, szczególnie jak mają akcje -49% na kosmetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ostatnio mieli z czego skwapliwie skorzystałam. Byłam nawet zdziwiona, ponieważ tak akcja była podzielona na trzy części i trwała naprawdę długo, więc można sobię było spokojnie na coś załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandra M. Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak obecnie korzystam ze sklepu Supplite. Zamawiam u nich kosmetyki, których używamy każdego dnia i jestem bardzo zadowolona. Ceny są dość fajne, kosmetyki dobrej jakości, a paczki wysyłane terminowo. Wszystko na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Kosmetyki kupuję tradycyjnie w Superpharm lub Rossmannie. Jeżeli mam ochotę na coś bardziej ekskluzywnego wybieram Sephorę, a kiedy wybieram kosmetyki naturalne, szukam ich zazwyczaj w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majqa Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Najczęściej na allegro. Tradycyjnych typu ross itp. nie lubię. Sandra, powiesz coś więcej o supplite? Czytałam ostatnio jakiś art i myślałam nad paczką ale boję się, że jak zamówię to ciągle będę dostawać te same kosmetyki. A co jeśli coś mi się nie skończy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dzisiaj wybieram się właśnie do rossmana, ponieważ dostałam zniżkę 40% na kosmetyki do opalania - a że najbardziej lubię te z nivei, które są dość drogie to chętnie z niej skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandra M. Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Najczęściej na allegro. Tradycyjnych typu ross itp. nie lubię. Sandra, powiesz coś więcej o supplite? Czytałam ostatnio jakiś art i myślałam nad paczką ale boję się, że jak zamówię to ciągle będę dostawać te same kosmetyki. A co jeśli coś mi się nie skończy jeszcze? Nie będziesz dostawać ciągle tych samych kosmetyków Paczkę możesz przed każdą kolejną wysyłką dowolnie modyfikować, więc dostajesz tylko to co chcesz dostawać i czego aktualnie potrzebujesz. Jeśli chodzi o "coś jeszcze" to np. dodają do oferty kosmetyki na życzenie - wystarczy napisać maila i poprosić, a paczki cieszą oko Wypróbować na pewno warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria Antonina Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja ostatnio przeszłam na internetową stronę mocy czyli apteka internetowa. Konkretnie wapteka.pl. Jest bardzo spoko. Mam bardzo wrażliwą skórę i niektóre kosmetyki muszę kupować w aptece. Mam wtedy pewność, że nic się złego nie stanie. Dużym plusem są promocje oraz fakt, że nie muszę stać w kolejkach. Poza tym, co ze zdumieniem przyznaję, jest naprawdę tańsza. A na kieszeń studenta to rozwiązanie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A przykładowe ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 W małych drogeriach stacjonarnych - tam mają dużo kosmetyków niesłusznie zapomnianych polskich marek - Celia, Pollena Ostrzeszów, Joanna. To są często bardzo tanie rzeczy, ale dobre jakościowo, no i polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja wszelkie kosmetyki kupuję w rossmanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Rossmann, Hebe i Natura to moje ulubione drogerie. Często też zachodzę do Super-Pharm, ponieważ zawsze mają tam testery różnych kosmetyków, co nie w każdej drogerii jest standardem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatiana123 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja zamawiam sobie z neta. Ostatnio ze sklepu http://www.indiacosmetics.pl/ - to są kosmetyki na bazie oleju z konopi indyjskiej. Polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzi Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Super Pharm często wygrywa dobrymi promocjami na perfumy - zazwyczaj w okresie świątecznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Superpharm, Rossmann, Sephora - głównie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Sephorę omijam szerokim łukiem - za wysokie ceny. Ja najczęściej chodzę do Rossmanna, rzadziej do Hebe, czy Natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...