kwartyl1 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Cześć, po ekonomii chciałbym pójść na Informatyke w biznesie która jest na Uniwersytecie Ekonomicznym, myślicie że da radę pójść na ten kierunek z Ekonomii? Wiem, że są egzaminy wstępne na studia mgr ale czy mogę pójść z tego kierunku na ten? ktoś tak robił? słyszałem że jeśli uczelnia zezwala to tak natomiast dodatkowo potrzeba zdać jakieś dodatkowe egzaminy "wyrównawcze". Jak to było u Was przy zmianie studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 A temat wyszukałeś na forum? Powtarza się już któryś raz. Studia II stopnia to kontynuacja I stopnia. Nawet jeśli uczelnia się zgodzi (co jest napisane w zasadach rekrutacji) to dostaniesz do zaliczenia różnice programowe a to Cie może przytłoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...