Aliss Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Hej mam ogromny problem ponieważ nie dostałam się do publicznej uczelni. Z tego względu chce wybrać sie na uczelnie prywatną. Czy ktoś wie jak później patrzą na dyplom z uczelni: WSEI Lublin, Collegium Humanum Rzeszów, Andrzeja Frycza Modrzejewskiego Kraków? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Myślę że każda tak samo. Dużo zależy od Ciebie. Jakie będziesz mieć doświadczenie itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Najlepszą prywatną psychologię ma SWPS. Wyprzedza w tym zakresie większość publicznych. Z wymienionych możliwy do zaakceptowania jest tylko Frycz, chociaż też bez szału. WSEI to totalny no name, a Collegium Humanum to jakiś kał, który powstał ledwo rok temu i w sumie nikt nie wie, co to jest, ale bardzo intensywnie się teraz reklamuje. Na logikę Podyplomówki z reklamy nie powinny mieć znaczenia przy wyborze uczelni, bo to wykształcenie, a nie kupno batonika, no ale nasze społeczeństwo jest już dość zdurniałe, więc są tacy, którzy to łykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paula88 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 A nie myślałaś o zaocznych? Na pewno łatwiej się dostać, a i pewnie mniej płacisz, niż za prywatną szkołę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...