nwo401 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cześć, proste pytanie: lepiej wybrać informatykę (studia dzienne) na Politechnice Śląskiej czy na Uniwersytecie Śląskim? (Na PŚ Wydział Automatyki, Elektroniki i Informatyki) W obu przypadkach interesują mnie specjalności związane z grami komputerowymi (programowanie, grafika). Która uczelnia będzie lepsza pod względem nauczania? Na której z nich zdobędę w czasie studiów jakieś doświadczenie, która oferuje współpracę z różnymi firmami? No i ogółem gdzie jest lepszy poziom, gdzie jest trudniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwo401 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Edit: podobno na PŚ na wydziale AEiI jest znacznie więcej elektroniki i fizyki niż programowania i studia.net/informatyka. Na różnych forach piszą, że to bardziej informatyka przemysłowa. Zaś na UŚ jest niby łatwiej ale mówią że poziom taki średni. To jak to w końcu jest? Jak ktos cos wie to proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 3 godziny temu, nwo401 napisał: Edit: podobno na PŚ na wydziale AEiI jest znacznie więcej elektroniki i fizyki niż programowania i informatyki. Na różnych forach piszą, że to bardziej informatyka przemysłowa. Zaś na UŚ jest niby łatwiej ale mówią że poziom taki średni. To jak to w końcu jest? Jak ktos cos wie to proszę o odpowiedź Wie to zapewne program studiów, który znajdziesz na stronie tych uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwo401 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Program studiów i plany zajęć już dawno przeczytałem. Interesuje mnie opinia studentów, absolwentów, kogoś, kto miał lub ma z tymi uczelniami do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...