kamill Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nie znalazłem na forum podobnego tematu, więc postanowiłem napisać. Jest to nowy kierunek i mimo długich poszukiwań nie trafiłem na żadne opinie. Jego oferta jest bardzo ciekawa, przynajmniej z opisu na stronie. Dodam że są to studia dualne, jednak zastawia mnie to czy rzeczywiście wygląda to tak świetnie jak to opisują. Co sądzicie o tym kierunku? Do tej pory planowałem studia na FiR/RiC i ostatnimi czasy myśle o analityce gospodarczej. Jutro jest ostatni dzień w którym moge dokonać zmiany w swojej deklaracji i przenieść opłate na inny kierunek. Zastanawiam się jednak czy owy kierunek nie będzie lepszym wyjściem(wiem że lepszym to pojęcie mocno subiektywne jednak chodzi mi o tematyke biznesową, analize rynku czy inwestycji, z czego wiem że po wspomnianych przeze mnie kierunkach będe mógł rozwijać się w taką strone). Z góry dziękuje za każdą cenną rade i odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Na I stopień wolę coś bardziej tradycyjnego jak FiR. Na II stopniu możesz sobie zawęzić dziedzinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...