Wikix123 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Pisalam maturę w zeszlym roku i studiowalam rok prawo, ale zdecydowalam sie na zmianę kierunku na zostać geologiem. Moje wyniki z matur to: Polski rozszerzony 65% Matematyka podstawa 76% Angielski rozszerzony 90% Geografia rozszerzona 78% Sprawdzałam progi i chyba powinnam sie dostać, jednak boje sie złożyć na tylko jeden kierunek, bo wtedy jak się nie dostanę to zostanę bez studiów. Z kolei nie chce składać na inne kierunki, bo po pierwsze szkoda mi pieniędzy na opłatę rekrutacyjną, a po drugie do geologii jestem przekonana w 100 i nie chce studiowac niczego innego. Czy jest ktoś kto studiuje zostać geologiem na UW i po wynikach mize okreslic czy mniej więcej sie dostanę? Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Skoro sprawdzałaś progi, to czego się boisz? Poza tym kierunki przyrodnicze jako wiążące się ze słabymi perspektywami nigdy nie były oblegane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...