lubella Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Cześć! Stoję przed wyborem studiów. Chciałbym skonsultować się z osobami, które studiują/studiowały inż. medyczna lub materiałową, aby dowiedzieć się coś więcej na temat tych kierunków. Interesowało by mnie to czy studia są ciężkie oraz jakie predyspozycje zawodowe mamy po ich skończeniu. Czy łatwo jest znaleźć prace oraz czy ta prace będzie spełniała nasze oczekiwania finansowe(mam na myśli czy nie będę później myśleć o tym,że zmarnowałem kilka lat na tę naukę. Za każdą informacje z góry dziękuję! :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Trudność studiów zależy bardziej od studenta niż od kierunku. Dla ogarniętego każde studia będą łatwe, a dla słabego każde będą trudne. To, ile będzie po tych studiach zarabiał, też najbardziej zależy od ogarnięcia samego studenta, bo żadne studia jako takie pracy nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...