MagdalenaP Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Cześć, czy jeśli nie miałam rozszerzonego języka polskiego ani nie zdawałam takiego na maturze, to mam szansę na byt na filologii polskiej? Jeśli znacie osobę, która była w takiej sytuacji, to proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Tam jest mało chętnych a studia bardzo trudne więc szanse dostać się masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdalenaP Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dostać się, lecz przetrwać już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Troche tak. To czy przetrwasz zalezy od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dasz sobie radę, jak tylko się będziesz uczyć. Na studiach i tak przerabia się wszystko od początku w dużo szerszej formie niż na maturze. Poza tym na polonistyce są zagadnienia, których nikt w szkole nie przerabiał, zwłaszcza z zakresu językoznawstwa (nauka w liceum skupia się raczej na literaturze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...