CERNUNNNON Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam! Właśnie zrezygnowałem ze studiów na kierunku historia. Ciągle się zastanawiam, dlaczego nie poszedłem na ukochane stosunku międzynarodowe, ale mniejsza z tym. Chodzi o progi. Próg na stosunku na UW jest od dwóch lat stały i wynosił 60,5 pkt. Z moich obecnych matur wychodzi mi 62,14. Chcę mieć 100% szansę że się dostanę. Poprawiać jakieś matury czy wzrost progu o 1,5 pkt raczej nie jest możliwy? Poprzednie lata to 59 pkt, 60 pkt itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 To już takie przewidywanie przyszłości jeśli od kilku lat kształtuje się ns podobnym poziomie to mało prawdopodobne ale możliwe że wzrośnie, a maturę możesz pobawić żeby mieć spokój przy rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Obecnie to uczelnia badawczą więc może podnieść progi i przyjąć mniej studentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...