Gość jynx Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 praktyki- bezplatny kurs parzenia kawy, obslugi ksera i innych urzadzen biurowych, pracownicy jak im sie czasem nudzi to cos ci opowiedza o pracy firmy, moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata0703 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (P)rzyspieszony®aczej(A)matorski(K)urs(T)worzenia(Y)*akże(K)rótkich(I)mprowizacji (Y)=(J) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owuwu Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Praktyki- czas, w którym student może zobaczyć na własne oczy jak będzie wyglądać w przyszłości jego zawód, do którego tak pilnie się uczy.. Na studiach pedagogicznych- czas zwątpienia w sens studiowania, którym objawia się dół, ciężka depresja i rzucenie studiów po pierwszym tygodniu praktyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Praktyki - wakacyjny, wirtualny kurs zapoznania z zawodem dla podglądaczy. Student dostaje się do biura i obserwuje. W zamian za to, że może obserwować musi on sobie znaleźć zajęcie - myję szklanki, przestawia meble, stempluję koperty czy robi zakupów. Cały fortel niestety nieodpłatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Prońko Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nie zawsze tak jest. Ja byłem na ciekawych praktykach w PAN warto zerknąć: http://www.praktyki.ibspan.waw.pl/?w=1&q=zglos-sie-do-nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgadzam się z Rafałem - podczas praktyk trafiłam na takie osoby, które bardzo chętnie mi wszystko pokazywały i pozwalały wykonywać samodzielnie niektóre prace (nawet jeśli wiązały się z robieniem czegoś na systemie - na ich koncie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...