Flauros Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam, mam na imię Paweł i skończyłem filozofię na jednej z polskich uczelni publicznych, z wykształcenia również technik masażysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Super. Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielak90 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Hej witam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenyh Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Hej witam i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiakejt97 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Hej! Jestem Kasia, studiuję fizjoterpię, byłam też rok na zostań inżynierem budowlanym na SGGW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...