kwiatka Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Moja siostra stryjeczka dostała się na ekonomię i pedagogikę wczesnoszkolną i ma dylemat co wybrać. Co wy byście wybrali? Po czym w przyszłości będą wieksze możliwości pracy i lepsze zarobki? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Studia nie wybiera się dla zarobków tylko zgodnie z zainteresowaniami. Studia w żaden sposób nie przekładają się na pensje poza wyjątkami. Jeśli interesuje się Kierunek ekonomia to lepiej iść na ekonomię bo to zawsze przydatna wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aguagu Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Jestem zaskoczona, że po ostatnich protestach nauczycieli, po których wszyscy już powinni załapać, jak trudna jest sytuacja zawodowa nauczycieli, ludzie wciąż od tak sobie chodzą na studia pedagogiczne. Ja rozumiem, że ktoś może marzyć o byciu nauczycielem i świadomie zgadzać się na wszelkie związane z tym niedogodności. Chwała mu za to. Ale jak ktoś składa od czapy i jeszcze po forach pyta, czy po tym jest kasa, to mam wrażenie, że musiał wychować się na innej planecie i kompletnie nie odbierać żadnych informacji o otaczającym go świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...