Studencik Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zarzadzanie - Podyplomówki z marketingu UG vs kierunek logistyka WSB Witam, potrzebuję porady co do studiów. Jakieś opinie o zarządzaniu na Uniwersytecie Gdańskim? Chodzi mi o studia I stopnia i specjalizacji Podyplomówki z marketingu. Ktoś może kończył ten kierunek i może się wypowiedzieć? Rozważam również logistykę w WSB i nie wiem co wybrać. Przyznam ze jestem osobą kreatywną, ambitną i lubię pracę z ludzmi. Roznica miedzy tymi dwoma kierunkami jest m in taka ze zarzadzanie to licencjat, a kierunek logistyka inzynier, a slyszalem ze tytuł inzyniera jest bardziej postrzegany niz licencjat. Co jest waszym zdaniem bardziej perspektywiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studencik Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jeszcze pod uwagę biorę zarządzanie Podyplomówki z marketingu i social media w WSB tylko pytanie czy jest duża różnica w poziomie pomiędzy UG a WSB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Nie rozumiem. Licencjat i inżynieria to studia I stopnia. Ten sam poziom. To Wy sobie wkladacie do głowy tak9e rzeczy. Co lepsze. A co bardziej Cię interesuje Od tego powinno zacząć się dyskusje. kierunek logistyka to konkretną wiedza i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...