peta Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 CześćZapewne większość z Was nie pracuje a uczy się, studiuje. Gdzie więc szukacie pracy na wakacje dorywczej, np. rozwieszanie ulotek, ogłoszeń?Pytam tak bo razem z kolegą znaleźliśmy taki portal: http://www.citask.pl/ na którym takie ogłoszenia można zamieszczać i ich poszukiwać, tylko że tam nie ma nic z naszego miastaCzy korzystaliście może z tego typu stron? Ta akurat jest mało popularna, ale idea słuszna.Gdzie szukać większej ilości takich ogłoszeń o pracę dorywczą?? W urzędzie pracy nie ma bo pytaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ja pracuje w barze - tam dużo osób na wakacje do pracy potrzebują bo sa imprezy przez całe noce Praca może niezbyt lekka ale fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yooonie Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja zwykle szukam na gumtree. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Teraz mam akurat w miarę stałą pracę (oczywiście na zlecenie), również w roku akademickim. Ale wcześniej też szukałam przede wszystkim na gumtree. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Jabłońska Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja polecam pracę przy inwentaryzacjach. Ja pracowałam za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej Job Impulse. Fajni koordynatorzy byli i wypłaty na czas. stawki średnie ale za to dużo zleceń do wyboru. Jak chcecie to poczytajcie sobie ich opinie na GoWorku: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,269093 Ja się wybieram z nimi w tym roku znowu agencje nie sa takie złe bo przynajmniej dużo zleceń jest. Sam sobie wybierasz które zlecenia i w jakie dni bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz162 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tylko opinie o tym pracodawcy są nie pochebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Bywało, że wyjeżdżałam za granicę i tam coś znajdowałam. Tak generalnie szukam jednak jakiejś pracy przez internet, typu pisanie tekstów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...