PxStoklosa Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Orientuje się ktoś jak wygląda przeniesienie się na UJ w Krakowie na prawo po 1 roku? Jako że nie planowałem iść na studia zdawałem na maturze tylko jeden przedmiot rozszerzony. Z tym co mam teraz mógłbym iść na prywatną uczelnie np. na Frycza jednak poziom jest niższy niż UJ a studia sporo kosztują. Na stronie uczelni nie znalazłem czy po spełnieniu wymagań przenoszą na 2 rok czy trzeba powtarzać. pytanie również czy można skończyć pierwszy rok na Fryczu, poprawić maturę, przejść rekrutacje i czy mogą mnie przenieść od razu na 2 rok jam mam zaliczony pierwszy na innej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 W dziale dziekanat masz dobrze opisana procedurę przenosin. Twój temat też tam przenoszę. Poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...