Gabriela4 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Hej! Po wakacjach będę w czwartej klasie technikum informatycznego, więc rozmyślam teraz - co dalej? Zastanawiam się nad kierunkiem studiów: Architektura Wnętrz. Jednak zastanawia mnie kwestia umiejętności plastycznych, ponieważ na uczelnia, która mnie interesuje, przeprowadzane są egzaminy wstępne. Od kilku lat nie mam już styczności z rysunkiem technicznym a z ogólnym rysowaniem nigdy nie miałam nic wspólnego. Tylko tyle, co rysowałam sobie coś dla siebie. Czy warto próbować i przez ten rok uczyć się od podstaw rysowania czy lepiej odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Witaj na forum, egzaminy z rysunki na popularnych uczelnia są bardzo trudne. Trzeba świetnie rysować i to zgodnie ze sztuką. Nie rysujesz sobie tego co chcesz, tylko zadany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriela4 Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 2 godziny temu, Łukasz napisał: Witaj na forum, egzaminy z rysunki na popularnych uczelnia są bardzo trudne. Trzeba świetnie rysować i to zgodnie ze sztuką. Nie rysujesz sobie tego co chcesz, tylko zadany temat. Tak, wiem ze rysuje się na dany temat, ponieważ czytałam jak przebiega egzamin na stronie uczelni. Moje pytanie dotyczyło bardziej czy wymagane są wielkie umiejętności czy bardziej predyspozycje a studia będą szkolić w rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 wymagane są już bardzo duże umiejętności, szczególnie jesli chodzi o technikę rysowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriela4 Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 3 godziny temu, Łukasz napisał: wymagane są już bardzo duże umiejętności, szczególnie jesli chodzi o technikę rysowania Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...