dużybenis Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam, mam dylemat czy wybrać informatykę na UAM'ie czy automatykę i robotykę na PUT. Z góry nastawiony byłem na informatykę, lecz nie udało dostać się na PUT. Dostałem się za to na AiR i dosyć mocno zainteresowałem się tym kierunkiem. Dzisiaj jednak zostałem zakwalifikowany na UAM'ie na informatykę z drugiego naboru. Jaki jest poziom nauczania na drugiej z tych uczelni. Czy warto porzucić politechnikę i za wszelką cenę przeć ku infie ? Proszę jak najszybciej o opinie i porady. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 To jest kwestia tego co bardziej Cie interesuje i z czym wiążesz swoją przyszłość. Nikt Ci nie powie co bedzie dla Ciebie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dużybenis Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nie proszę aby podjęto za mnie decyzję tylko o jakiekolwiek opinie na temat studia.net/informatyka na UAM'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Przecież UAM to jedna z czołowych uczelni w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dużybenis Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Wolałbym jednak usłyszeć cokolwiek od kogokolwiek kto miał styczność z tym kierunkiem na tej uczelni. To że taką etykietkę się UAM'owi przypisuje jeszcze o niczym nie świadczy. Jak inaczej można wytłumaczyć taką różnice w progach na ten kierunek pomiędzy politechniką a UAM'em aniżeli niższym poziomem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Progi nie mają nic wspólnego z poziomem. Progi wynikają z popularności. Sprawdź progi na np europeistyke w 2004/2005 roku to spadniesz z krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...