Olciiak124 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Czesc wszystkim, mam pytanie odnośnie studiow na kierunku budownictwo. Czy lepiej studiować we Wrocławiu czy w Rzeszowie, tak wiem Wrocław stoi na pierwszym miejscu pod względem perspektyw. Ale tak szczerze czy naprawdę ta uczelnia ma taką super atmosferę, kadrę czy tylko stoi na laurach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 A Ty się nazywasz Budownictwo? Co Twój temat ma wspólnego z działem przedstaw się? Przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olciiak124 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem pierwszy raz tutaj wiec jeszcze nie do końca wiem co gdzie i jak, wiec proszę uwagi zatrzymać dla siebie, każdy ma prawo popełnić błąd, myślałam ze budownictwo to nadany tytuł i wydaje mi się ze tak jest. Dziękuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Przez utworzeniem konta zaakceptowałes przeczytany regulamin. Dlatego uwag nie zatrzymam dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klentinio Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Jeśli chodzi o budownictwo to najlepiej studiować to tam gdzie jest Ci wygodnie Poziom na uczelniach jest bardzo podobny gdyż budownictwo to dość przestarzała branża i w zasadzie wszędzie nauczą Cię tego samego, czyli niczego przydatnego w praktyce, dlatego polecam nie skupiać się na jak najlepszej średniej na studiach, tylko załapać się jak najszybciej na dobre praktyki .Jedyne co się liczy to uprawnienia, dlatego ewentualnie przy wyborze zwróć uwagę na specjalizacje jakie dana uczelnia oferuje. Ale generalnie to przemyśl 2 razy pójście na budownictwo kierunek bardzo wymagający a perspektywy pracy w zawodzie na pewno nie równoważą odpowiedzialności i czasu włożonego w studiowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...