qwertyxoxo Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Co sądzicie o Uniwersytecie Łódzkim? Jaki poziom nauczania, wykładowcy i ogólnie o uniwersytecie? Chodzi mi w szczególności o wydział Ekonomiczno-Socjologiczny i Zarządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Przeciętna uczelnia i wydział. Znam, byłem. Na pewno nie jest to uczelnia krzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyxoxo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie uczelnia krzak? Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 że jest to rozpoznawalna uczelnia. I na widok dyplomu nikt się nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyxoxo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Ok, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyxoxo Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Który uniwersytet lepiej wybrać, bo nie mogę się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...