xdominika Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam wszystkich. Właśnie kończą się rekrutacje na studia, niedługo wyniki, a ja dalej nie wiem co robić. Najbardziej rozważam PW i nowy kierunek Matematyka i analiza danych. Zastanawiam się jak z nim będzie, skoro to nowy kierunek. Myślałam również o zostań inżynierem budowlanym, inżynierii studia z zarządzania, zarządzaniu i inżynierii produkcji. Wszystko na PW. Przedmiotem, którym najbardziej się interesuję jest matematyka. Na maturze zdawałam matematykę, geografię i angielski. Ostatnio zaczęłam rozważać inżynierię i analizę danych, jednak obawiam się tam studia.net/informatyka. Co o tym myślicie? A może zwykła studiuj matmę? Na UW Kierunek ekonomia i najbardziej zainteresowała mnie specjalizacja studia ekonomiczno-matematyczne. A może w ogóle najbardziej polecacie SGH? O tej uczelni zaczęłam myśleć dopiero teraz, jednak kierunek Metody ilościowe w ekonomii i systemy informacyjne wydaje się być ciekawy. Jak poziom matmy na tej uczelni? Który z tych kierunków jest najbardziej przyszłościowy? Może któryś polecacie, odradzacie? Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Moim zdaniem Twoj wybor jest jal najbardziej ok. Skoro najbardziej interesuje Cie matematyka. Nowy kierunek ale od razu widac ze bazuje na polaczeniu dwoch dobrych kierunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...