Piotrek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Proszę porady, Chcę kupić nowy rower, dla córki. Różowego koloru. W miejskich sklepach nie mogę znaleźć nic odpowiedniego. Może ktoś wie gdzie mogę kupić taki rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 W decatlonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 8 godzin temu, Łukasz napisał: W decatlonie Wielkie dzięki za odpowiedź. Czy mogę poprosić o odnośnik lub adres tego sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 poważnie? wpisz w google, proszę bardzo https://www.decathlon.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaryJane Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Decathlon - bardzo dobra jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...