Dieego22 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam stoje przed zyciowym wyborem panowie jak jest na AWF-ie ze sportem w moim przypadku IKF w Szczecinie chcialem isc na wychowanie fizyczne ale zastanawia mnie tam poziom sportowy. Wystepuja takie przedmioty jak plwywanie,lekkatletyka i inne dyscypliny jak to kurde jest w kazdej trzeba byc mistrzem ? No nie wydaje mi sie mam byc tylko nauczycielem a nie olimpijczykiem kaza mi skoczyc o tyczce to sie predzej "zesram" nie chcialbym miec przez takie cos roku w plecy. Jednak wole sie upewnic ze przedmioty zwiazne z biologia itd to wszystko wiem bardziej mnie sport interesuje np delfinem to w ogole nie umiem plywac...Gralem w pilke nozna w tej dyscyplinie cos tam potrafie, biegi jakies to tez luz ale tam jest przeciez wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Z tego co wiem to wybiera się profil sportowy, ale pływania nie ominiesz, lekkoatletyki też nie. Ale oni Cię przygotują i wszystkiego nauczą, więc nie martw się. Najważniejsze to być wysportowanym, czyli mieć fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...