Lukko77 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam! Miesiąc temu obramiłem tytuł inżynieria z Geodezji, niestety to środowisko jest strasznie zamknięte i ciężko się dostać pracę zawodzie. Chciałbym teraz zmienić kierunek, zastanawiałem się nad programowaniem i studiami podyplomowymi dla wprowadzenia. W mojej okolicy znalazłem Wyższa Szkoła studia.net/informatyka i Umiejętności w Łodzi i kierunek programowanie na platformie. Jak myślicie będzie to dobry wybór? Z programowaniem miałem styczność tylko w gimnazjum i nawet dobrze przyswajałem wiedzę. Cel Studia podyplomowe kierowane są do osób, które ukończyły studia wyższe i zainteresowane są nabyciem lub pogłębieniem umiejętności tworzenia aplikacji komputerowych w nowoczesnych językach programowania. Uczestniczy zapoznają się z platformą .NET Framework, dowiedzą się jak w ramach tej platformy tworzyć aplikacje typu desktop, web i mobilne. źródło: http://wsinf.edu.pl/p-37-Dla-Informatykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Trudno powiedzieć. Programowanie jest specyficzne. Jest trochę przeznaczone dla pasjonatów. Pytanie czy masz tyle w sobie samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...