Apolonia Zdal Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Witam! Mam słabo zdaną maturę a chce złożyć papiery na UJ i na Papieski w Krakowie. Czy warto i jest szansa ze mnie przyjmą? J angielski podstawa 85% rozsz. 30% ust. 80% J polski podstawa 44% rozsz 40% ust. 90% matematyka podst. 45% biologia rozszerzona 12% Mam zamiar składać na dziennikarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 masz maturę z polskiego na 44% podstawy i brak matury z historii i chcesz iść na dziennikarstwo? Trochę słabo. Potrzebne Ci w ogóle studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apolonia Zdal Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 W wymaganiach różnych uczelni nie pisało by była potrzebna historia.. W każdym razie mam to co mam, i brak specjalnego pomysłu na życie! A dokładniej, moje zainteresowania są w stronę dziennikarstwa, działania z mediami i ludźmi, ale nie wiem dokładnie jaki dział chciałabym obrać.. dlatego wybór mój padł na dziennikarstwo, zamiast jakiejś węższej specjalizacji... i nie wiem zupełnie co z tym fantem robić! Czy składać, czy jakieś szanse mam w ogole... Bo studiować bym chciała, już i tak jestem po roku przerwy od skończenia szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 To może poczekaj rok i zobaczysz co dalej. Idź do pracy. Zbierz jakieś doświadczenie i zweryfikuj co dalej. Taki czas duzo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apolonia Zdal Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Chyba czuje mocną presję nad sobą, jeśli chodzi o studia.. to mi nie daje spokoju tylko duuuzo stresu. Ale kolejny rok na nowe doświadczenia i różne pomysły to chyba dobry pomysł:) Mam za dużo pomysłów i za mało motywacji do realizacji ich, chyba to jest mój największy problem. I wróg numer 1 - lenistwo. Pewnie jeszcze dużo zajmie czasu mi rozmyślanie nad tym tematem studiów.. Ale dziękuje za odpowiedz!:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zrób sobie przerwę i idź do pracy. Da Ci to dystans i poznasz innych ludzi i ich opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...