dawlis1427 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam, mam mały dylemat dotyczący studiów wieczorowych na SGH. Obecnie jestem na 1 roku PW, ale chciałbym zmienić uczelnie i przenieść się właśnie do SGH. Mam tylko pytanie jak wygląda sprawa z progami punktowymi na studia wieczorowe. Raz widziałem, że przyjmują jak ma się więcej niż 40% maksymalnego wyniku rekrutacji, a drugi raz, że wymagane są przedmioty, które bierze się pod uwagę przy rejestracji (tylko co to znaczy?). Samych punktów mam około 170, bo składałem papiery w tamtym roku. Ma ktoś może jakieś pojęcie jaka jest szansa na przyjęcie na takie studia? Niby są to studia niestacjonarne, więc łatwiej się dostać, ale jednak jest to dobra uczelnia i boję się, że odpuszczę sobię PW, a okaże się, że na SGH się nie dostałem. Jak to jest z tymi progami punktowymi na wieczorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie można znaleźć żadnych wiarygodnych informacji. Tryb wieczorowy podany jest tylko dla II stopnia Po prostu musisz tam zadzwonić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...