Olci4 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Cześć wszystkim, z góry przepraszam, jeśli ten temat już się kiedyś pojawił, ale jestem tu nowa. Zastanawiam się co robić, ponieważ jakiś tydzień temu zrezygnowałam z dotychczasowych studiów po pierwszym roku, założyłam sprawę w internecie i zanioslam potrzebne dokumenty do dziekanatu. Dostałam wiadomość, że sprawa została pozytywnie rozpatrzona i jest do realizacji. I teraz moje pytanie: czy mogę już rekrutowac się do nowej szkoły? Czy lepiej poczakac aż dostanę wiadomość, że sprawa została zrealizowana? Czy wtedy zaznaczam, że to mój pierwszy kierunek studiów? Z góry dziękuję za wszelką pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Było na forum. Możesz się rekrutować jako 1 kierunek. Rozważ studia niestacjonarne jeśli dość często zmieniasz kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olci4 Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 3 minuty temu, Łukasz napisał: Było na forum. Możesz się rekrutować jako 1 kierunek. Rozważ studia niestacjonarne jeśli dość często zmieniasz kierunki. Ale czy mogę to zrobić już, czy dopiero po zakończeniu sprawy? To był pierwszy i mam nadzieję ostatni raaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Możesz już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...