Bee Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Przeglądając jedną z licznych stron internetowych natrafiłam na informację o rozmowie kwalifikacyjnej prowadzonej na Uniwersytecie Wrocławskim. Czy to faktycznie jest i funkcjonuje [nie tylko na wrocławskim, wszędzie] czy to jakieś przedawnione informacje? Zastanawiałam się też czy ktoś wie jak to konkretnie wygląda na UAM na romanistyce z j.francuskim? Czy ktoś bez żadnego kontaktu z nim ma się tam w ogóle prawo pojawić czy grup podstawowych, uczących się od zera nie ma. Większość uniwersytetów ma taką informację zamieszczoną na stronie, UAM poskąpił lub zwyczajnie oślepłam/ominęłam ten drobny acz znaczący szczegół. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Nie ten dział- przenoszę. Najprościej zapytać w dziale rekrutacji o zakres materiału do przygotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...