Aleks02 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam, jestem już po napisaniu większości matur. Została mi tylko rozszerzona fizyka I ustne. Czy jeżeli matematykę podstawową napisałam na 98 %, angielski podstawowy na ok 88%, rozszerzony na ok 60%, natomiast matematyke rozszerzoną na ok 30% to jest szansa żebym dostała się na Uniwersytet Gdański na modelowanie matematyczne I analize danych? Myślałam też o zarządzaniu I finansach. Oprócz tego biorę jeszcze pod uwage Politechnike Gdańską I tutaj nanotechnologie lub inżynierie materiałową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 a kto z nas ma wiedzieć na co Ty się dostaniesz? mamy szklaną kulę? możesz popytać o progi z lat ubiegłych ale po zmianach finansowania uczelnie wprowadzonych przez rząd w tym roku może być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks02 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Nie musi się pan tak oburzać. Zadałam normalne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 nie oburzam się, normalnie odpowiadam. Polecam lekturę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...