fnank Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Hejka mam pytanie jak to jest z nieobecnością na maturze rozszerzonej. Dodam to że już pisałem rok temu maturkę i ją zdałem ale stwierdziłem że ja poprawie. Na deklaracji mam wpisane mat-roz oraz geografie rozszerzona. Tak niefortunnie sie zlozylo iz nie bede w stanie przyjsc na mature z matematyki (9 maj) ale juz na geografie tak (15 maj). Na geografii mi strasznie zalezy poniewaz jestem dobrze przygotowany ale nie wiem jak to bedzie jak nie przyjde na 1 z 2 egzaminów. Dzisiaj usłyszałem teorię taką że jeżeli nie przyjdę na jeden z 2 moich egzaminów (poprawek) nie będę miał zaliczonej matury z obu. Jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy coś się stanie jeżeli nie przyjdę na matematykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Pierwszy raz o tym słyszę. Powinieneś mieć zaliczona geografie bez matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...