Nortun Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Witam, nazywam się Krzysztof i jestem zainteresowany studiami w systemie "e-learning". Na stałe mieszkam i pracuję w Niemczech a to skutecznie utrudnienia tradycyjne metody nauki. Znajomość języka na poziomie B2 sprawia, iż sądzę, że na niemieckich uniwersytetach bym sobie nie poradził. Jestem ciekaw jakie uniwersytety w Karkowie oferują taki rodzaj studiów. Czy ktoś mógłby się podzielić takimi informacjam, ewentualnie swoją opinią o takim sposobie nauki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Chyba żaden. Są 2 ucznia prywatne z Łodzi które to oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nortun Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dlatego pewnie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat. A jakieś własne opinie o takich studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Moim zdaniem to bardzo słaba forma studiowania. Co do zasady nie polecam. Trzeba mieć dużo samozaparcia żeby takie studia skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...