crmsx Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam posiadam 44% z geografii rozszerzonej i 90% z angielskiego rozszerzonego, czy z takimi wynikami znajdzie się jakiś przyszłościowy wybór kierunku w miastach Kraków albo Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 A to może od innej strony. Czym chciałbyś się zajmować po studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crmsx Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 20 minut temu, Łukasz napisał: A to może od innej strony. Czym chciałbyś się zajmować po studiach? Masz racje takie pytanie powinienem sobie zadać, jednak dla mnie to obojętne, oby kierunek był w miare opłacalny(w miarę pewna praca). Myślałem nad jakąś ekonomią czy zarządzaniem, miałbym gdzieś szanse z takimi wynikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 ? To już zupełnie nie rozumiem. Studia nie są opłacalne i pracy nie dają. Dają wykształcenie. Jeśli chcesz dobrze zarabiać to rób zawodowego kierowcę, budowlanca czy stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crmsx Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 6 minut temu, Łukasz napisał: ? To już zupełnie nie rozumiem. Studia nie są opłacalne i pracy nie dają. Dają wykształcenie. Jeśli chcesz dobrze zarabiać to rób zawodowego kierowcę, budowlanca czy stolarza Dobra chodzi o to, czy z takimi wynikami mam szansę na jakąś ekonomie lub z arządzanie na UJ czy UEK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Na niestacjonarne na pewno tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...