Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Hej Jestem maturzystką, która nadal nie wie co chce robić za jakiś czas w swoim życiu. Po gimnazjum wybrałam liceum o profilu mat- geo. Niedawno przeglądałam oferty różnych szkół i ograniczyłam się do 2 kierunków: geodezji i kartografii oraz gospodarki przestrzennej. Chętnie przyjmę jeszcze wasze opinie o tych kierunkach, może opowiecie coś więcej o przedmiotach, ponieważ same nazwy za dużo nie dają do zrozumienia. Może zachęcicie mnie do innego kierunku związanego z matematyką lub geografią, bo jak już wspominałam nic nie jest przesądzone. Jeżeli chodzi o miasta, to biorę pod uwagę Wrocław, Poznań, Łódź oraz Gdańsk. Sama pochodzę z województwa kujawsko- pomorskiego, więc chętnie przyjmę też informacje odnośnie mieszkania w obcym mieście, czy lepiej wynająć mieszkanie, pokój czy akademik? I jak jest z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 A co ma do tego dział przedstaw się? Dlaczego tu piszesz? Przenoszę. Co do Twoich pytań to na każde pytanie znajdziesz odpowiedź. Temat o cenach w miastach był. O kierunkach mnóstwo. O miastach jeszcze więcej. Na górze strony znajduje się wyszukiwarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...