nakamura2121 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Cześć :) Od dłuższego czasu myślę o powrocie na studia. Moja sytuacja wygląda tak, że przerwałem studia po 2 semestrach z poprawką na koncie. Czy istnieje możliwość rozpoczęcia studiów tego samego kierunku od 3 semestru z poprawką na koncie, czy muszę zaczynać wszystko od początku? Uprzedzam, że nie brałem żadnego urlopu dziekańskiego. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To zależy jak dawno to było. Istnieje taka możliwość. Zgodę daje dziekan. Dużo zależy od programu studiów - czy dalej jest taki sam, czy są różnice programowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nakamura2121 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To był rok 2016, co więcej nie podszedłem do poprawki. Chciałbym kontynuować kierunek ten sam, ale na innej uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To na pewno będą różnice programowe które będziesz musiał nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nakamura2121 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Ale istnieje możliwość przepisania częsci ocen? Jeśli to możliwe, chciałbym uniknąć wałkowania drugi raz tego samego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Napisałem przecież wyżej, że mogą zaliczyć Ci zajęcia i wyznaczyć różnice programowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...