Fij99 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie wiem czy to dobry pomysł. To wg ma sens? I nie wiem czy wg tak mogę zrobić i jakie mam opcje pomocy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć, a dlaczego nie? Jakby nie rozumiem co ma piernik do wiatraka? Zdaj dobrze maturę z matematyki, sam poucz się trochę studia.net/informatyka i sprawa załatwiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fij99 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 9 minut temu, Łukasz napisał: Cześć, a dlaczego nie? Jakby nie rozumiem co ma piernik do wiatraka? Zdaj dobrze maturę z matematyki, sam poucz się trochę studia.net/informatyka i sprawa załatwiona Hejka, czyli to że jestem na logistyce nie przeszkadza w niczym żebym poszła na takie studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nijak nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fij99 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...