julczi Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Hey! Mam problem z znalezieniem odpowiedniego kierunku dla siebie... jestem z śląska i kończę liceum plastyczne, które zdecydowanie pokazało mi, że kierunki artystycznie nie są dla mnie. Za to pokochałam kuchnie, gotowanie i zdrową żywność! Dodatkowo jestem meggaaa nogą z matematyki i zdecydowanie wolała bym jej uniknąć w dalszym etapie swojej edukacji. Mógł by mi ktoś coś zaproponować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witaj na forum. To nie jest sklep i nikt Ci tu niczego proponować nie będzie. Samo to, że lubisz kuchnię nic nikomu nie mówi. Bo co można po tym zaproponować? Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii. A idąc dalej to kierunek musi być zgodny z zainteresowaniami naukowymi. Być może w ogóle na tym etapie nie powinnaś iść na studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...