Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Cześć, mam problem z zaliczeniem przedmiotu. egzamin pisałem ponad miesiąc temu do tej pory brak oceny w WU. Przypakdowo w dniu wczorajszym od znajomych, którzy byli na poprawce dowiedziałem sie, ze nie ma mojej oceny z egzaminu w systemie. Egzamin był przeprowadzany na wewnętrznej platformie egzaminacyjnej uczelni. Prowadzący rozkłada ręce i zaprasza na poprawkę. bylem ze sprawa w dziekanacie, również rozkładają ręce, mówiąc, iż nigdy wcześniej nie mieli tego typu sytuacji. Maja to sprawdzić i powrócić do mnie po weekendzie, delikatnie sugerując, ze egzamin będzie trzeba napisać ponownie. Jakie sa moje prawa? Co robić? Nie zamierzam ponownie pisać egzaminu i odpowiadać za błędy uczelni. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Zdarza się, jak zagubiona praca. Najczęściej wystarczy napisać pracę jeszcze raz - zwykle nauczyciel idzie na rękę i daje łatwe pytania żeby się już nie szarpać. Możesz napisać podanie do Działają o zaliczenie. Czy masz jakieś potwierdzenie wysłania testu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jednym potwierdzeniem, które posiadam jest informacja o wysłaniu odpowiedzi na egzamin na wewnętrznej platformie egzaminacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 To potwierdzenie. W związku z czym to uczelnia musi Ci teraz zaproponować rozwiązanie. Co nie znaczy, że dla nich rozwiązaniem może być napisanie ponownie testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 I tyle? Brak oceny od miesiąca, brak informacji od prowadzącego, brak odpowiedzi na zapytania mailowe. Poza byciem studentem jestem również klientem, jest to prywatna uczelnia i czuje sie pokrzywdzony. Nie chodzi o niechęć pisania ponownie egzaminu, był banalnie prosty, ale o sam fakt egzaminu internetowego który ginie? Mamy XXI wiek, jesteśmy w stanie znaleźć zdjęcia przelane do internetu 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 A jakie masz oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Wpisanie przysługującej mi oceny 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 A dlaczego 4,5? Co masz na myśli używając sformułowania "przysługującej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jest to ocena która wyświetliła sie na monitorze po zakończeniu testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 To chyba sprawa jest jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warkuba Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Właśnie o to sie rozchodzi, ze nie jasna bo ocena ponoć zaginęła w czasoprzestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...