torbadt Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Możliwe, żeby jeszcze nie był nigdzie dodany plan zajęć na studia niestacjonarne, które zaczynają mi się 3 marca ? Na Wirtualnej uczelni ani na stronie wydziału nie ma dodanego planu zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Od niedzieli się zaczynają? Hmmm możliwe. Plan mogą podać na 1 dzień przed ale wcześniej muszą podać terminarz zjazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JVC 231 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 jasne że tak sam doświadczyłem nieraz takiej sytuacji że plan mi się zmieniał dzień przed zajęciami i to jeszcze wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamira Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Normalne, ja u siebie na uczelni też zawsze miałam z tym problem... Ani sobie coś zaplanować, ani wiedzieć czego się spodziewać. Dzień przed wrzucili i zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal12 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 czy mogę wiedzieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...