Kamyk 63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Cześć, mam problem pisałam juz kolokwium poprawkowe z chemii i raczej to nie zdałam (wyniki dopiero w środę). Jestem na 1 roku i nie wiem czy mogę jeszcze coś zrobić żeby to zaliczyć. Warunek chyba mi nie przysługuje na 1 roku poza tym jest to przedmiot przewodzacy powtarzajacy sie w każdym semestrze. Proszę o pomoc!! Dodam ze chodzę na politechnike rzeszowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Nie do końca rozumiem, jakiej pomocy potrzebujesz? Warunek to jedyna opcja, chyba, że repeta, ale bez sensu brać repetę tylko z powodu 1 przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk 63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 3 godziny temu, Łukasz napisał: Nie do końca rozumiem, jakiej pomocy potrzebujesz? Warunek to jedyna opcja, chyba, że repeta, ale bez sensu brać repetę tylko z powodu 1 przedmiotu. Sęk w tym że właśnie warunku wziąć nie mogę z tego co się dowiedziałam. A co to ta repeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Powtarzanie roku z przedmiotów niezaliczonych. Wówczas płacisz tylko za te punkty ECTS które masz niezaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk 63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 1 minutę temu, Łukasz napisał: Powtarzanie roku z przedmiotów niezaliczonych. Wówczas płacisz tylko za te punkty ECTS które masz niezaliczone. Ok dzięki wielkie za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk 63 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 7 godzin temu, Łukasz napisał: Powtarzanie roku z przedmiotów niezaliczonych. Wówczas płacisz tylko za te punkty ECTS które masz niezaliczone. Mam jeszcze jedno pytanie. Przeczytalam cały regulamin i mam teoretycznie 2 wyjścia egzamin komisyjny lub powtarzanie modułu bez rejestracji na kolejny semestr. Mógłbyś mi powiedzieć jak to wygląda w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Powtarzanie niezaliczonego modułu wygląda tak jak Ci opisałem. Egzamin komisyjny to po prostu egzamin z przedmiotu przed komisją. W komisji jest prowadzący oraz Dziekan plus możesz poprosić o osobę z samorządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...