karem93 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 gdyż bylem zagranica pracować zupelnie zapomnialem o tym by zapisac się na studia, trwa jeszcze rekrutacja, chodzi mi o obręb Warszawy proszę o odpowiedzi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karem93 Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karem93 Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 mam jeszcze szanse sie gdzies dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karem93 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 a co konkretnie chcesz studiować, szanse masz na pewno, jest jeszcze 2 tura, więc spokojnie, tylko w Warszawie jest 200 uczelni, trudno odpowiedzieć na Twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti22 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Spokojnie. Na prywantych uczelniach rekrutacja trwa nawet do września. Ja polecam Ci moją szkołę - łazarski na mokotowie. Rekrutacja jest do 30 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milosz Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Większość uczelni publicznych prowadzi dodatkowy nabór na studia I stopnia. Wolne miejsca na wielu kierunkach znajdziesz na... praktycznie każdej uczelni w swoim mieście. Mimo, że I etap rekrutacji "przespałeś", to i tak masz jeszcze spore szanse na darmowe studia na uczelni państwowej. Może ten artykuł się Tobie przyda: Rekrutacja uzupełniająca na polskich uczelniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaRoz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wiem, że na Uczelni Łazarskiego trwa jeszcze rekrutacja bo widziałam na stronce: http://rekrutacja.lazarski.pl/zapisz-sie-na-studia/. Co do reszty to nie wiem, ale na UW na części kierunków na pewno się już pokończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamileona Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Na prywatnych trwa do samego końca września. Na niektórych kierunkach na państwowych jest też nabór we wrześniu, jeśli nie zebrało się wystarczająco dużo osób, więc spokojnie - na coś się załąpiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 mam jeszcze szanse sie gdzies dostac? Google nie gryzą. Wszystkiego dowiesz się ze stron internetowych uczelni. Forumowicze maja prawo nie znać harmonogramów rekrutacji wszystkich uczelni w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...