lh44 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Cześć, Mam kilka pytań odnośnie rezygnacji ze studiów niestacjonarnych: 1. Planuję zrezygnować/wziąć urlop dziekański po sesji a przed startem drugiego semestru, żeby uchronić się przed opłatą za kolejny semestr. I tutaj pojawia się pytanie bo możliwe, że nie uda mi się zaliczyć jednego przedmiotu, a w następstwie złożyć podania o urlop dziekański przez brak zaliczonego semestru, więc w grę wchodzi rezygnacja ze studiów i czy po ewentualnym oblaniu przedmiotu mogę zrezygnować ze studiów, bez obawy o jakąkolwiek opłatę za ten przedmiot? 2. Czy jakbym zrezygnował, a za jakiś czas chciał rozpocząć studia od nowa, niekoniecznie na tej samej uczelni, to moje konto będzie uboższe o punkty etcs, lub będę musiał uregulować ten przedmiot? Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 1. Kłania się regulamin studiów i umowy z uczelnia 2. Nie ma limitu ects Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...