breakemll Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam, poszukuje informacji czy ciężko się dostać na informatykę na WSiZ , nie znam nikogo z tamtej uczelni, a jestem bardzo ciekaw czy mam jakieś szanse , w poprzednim roku nie udało mi się dostać na żadną uczelnie na informatykę, ze względu na mało satysfakcjonujący wynik z matury rozszerzonej z matematyki. WSiZ to prywatna uczelnia więc na pewno łatwiej się dostać niż na publiczną z tego co słyszałem ale czy wynik marnych 30 % z matematyki rozszerzonej wystarczy ? Lubię programować i robię to od paru dobrych lat, mimo tego że do pracy programisty wystarczy mi kierunek podobny to chciałbym trochę "liznąć" niektórych zagadnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 przecież wystarczy zadzwonić i zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breakemll Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jak na komputerowca przystało jestem introwertykiem, wole zapytać w internecie . Jesteś pewny, że mi tak odpowiedzą na to pytanie ? Jeśli siedzą tam takie osoby jak w dziekanacie na mojej uczelni obecnie to boje się, że mnie wyprowadzą z równowagi zanim zadam pytanie w ogóle :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 tak, odpowiedzą. To prywatna uczelnie i jest to w ich interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...