vemork Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam. Chcę zmienić kierunek ponieważ ten na którym jestem kompletnie mi się nie podoba (informatyka) na filologię angielską na tej samej uczelni. W tym celu powinienem zgłosić się do dziekanatu tego wydziału czy od nowa składać papiery na rok akademicki 2019/2020 ? Dziękuje z góry i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Są to tak różne kierunki, że musisz się rekrutować od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemork Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 6 minut temu, Łukasz napisał: Są to tak różne kierunki, że musisz się rekrutować od nowa. Żeby zrezygnować lepiej jest po prostu przestać chodzić do momentu kiedy mnie wyrzucą czy napisać pismo do dziekanatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Lepiej oficjalnie zrezygnować. To wówczas dość uczciwe. Jest wiele osób które na pewno będą się chciały przenieść na Twoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemork Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Rozumiem, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...