michal13 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Szukam osób które mogą wypowiedzieć się na ten temat. Jestem absolwentem liceum jestem typowym średniakiem Z fizyka nie miałem styczności od gimnazjum, nie jestem bardzo scislym umysłem, Zastanawiam się nad tymi 3 kierunkami, kierunek logistyka na sggw kierunek logistyka i administrowaniem w mediach na uw FiR finanse i rachunkowość na sggw albo UW i gospodarka przestrzenna na sggw uw lub politechnice warszawskiej. Slyszalem tylko ze na tych kierunkach bardzo ciężko z matematyka i ze występuje fizyka, ciężko się utrzymać. Jestem nastawiony na naukę ale z racji se jestem średniakiem nie chce pakować się na coś co mogę poprawiać setki razy. lecz mogę się mylić bo zdań tysiące Chciałbym znać opinie, przeszukałem na forum i nic ciekawego nie znalazłem pozdrawiam ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Temat identyczny założony wczoraj. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...