wersus29 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Przepracowany prawie rok za mną, teraz chcę iść na studia w LO byłam w klasie matematyczno-geograficznej z wosem i angielskim, jednak rozszerzona matematyka sprawiała mi lekkie trudności. (Najgorsza była geometria tego za nic w życiu nie pojmę) rozszerzenia z matmy(tzw matury) zdawalam na ledwo 20%, podstawy na 50%, w końcu z ogólnej matury, na której zdawałam tylko podstawę z matematyki mialam 50%, czy z takimi „umiejętnościami” mam czego szukać na kierunku w logistyce? Słyszałam ze matematyka jest tam trudna, nawet bardzo, a nie chce pchać się na coś, na czym wiem , ze mogę nie dac rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Czy warto? Na pewno warto jeśli jest to zgodne z zainteresowaniami. Czy dasz radę? Trudno powiedzieć. Matematyka na studiach to inna matematyka niż ta w liceum. Najważniejsze to być systematycznym i sporo się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRG Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jeżeli się tym rzeczywiście interesujesz to nawet jak będzie trudno to dasz, jeżeli chcesz iść na logistykę bo nie wiesz na co iść to po prostu odpuść sobie studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...