score Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Cześć No właśnie, jakie są wymagania na wyjazd na Erasmusa? Wie ktoś dokładnie co i jak? Średnia pewnie z 4,5 i fluence english ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 U mnie na uczelni teraz jest nabór na Erasmusa, a jako, że nie ma zbyt wielu chętnych to brana jest pod uwagę tylko znajomość języka i w tym celu przeprowadzana jest specjalna rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panna.kota Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A czy ktoś z Forumowiczów miał może styczność z jakimiś collegami w Oxfordzie albo Cambridge? Bo mój promotor zakomunikował mi ostatnio, że tam pojadę na erasmusa i prawie spadłam z krzesła, słysząc to tak więc jeśli ktoś był - podzielcie się informacjami jakimikolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaki Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 to te rozmowy rekrutacyjne sa prowadzone po angielsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajan Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 nie wszystkie rozmowy są po polsku. nikt ciebie nie sprawdza. musisz tylko okazaćznajomość języka,potwierdzoną jakimś oficjalnym papierkie, ja byłem w Lonynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora1919 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tak, tak, certyfikatem najlepiej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutka Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tak na prawdę wszystko zależy od wybranej uczelni. Każda uczelnia do tego inaczej podchodzi, mimo pewnych wymagań. Musisz iść do opiekuna lub koordynatora Erasmusa na swoim wydziale i z nim porozmawiać. Tak będzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...